Voi vitsi, nyt sitten löysin vihonviimeisen vitsauksen - nettishoppailun!! (tiedän, vanha juttu - minulle uusi ;)) En ole tätä aiemmin harrastanut, mutta täällä Suomessa ollessa se käy näköjään ihan älyttömän helposti! Naks naks rasteja vaan mikä silmää sivuilla miellyttää , kyllä, haluan tuotteet kotiin, juu, ja kuukausitilillä maksetaan... lopuksi vain osoite ja viimeinen naks - kiitos tilauksestanne! Petollista touhua sanon minä :) Noh, ainahan niitä tilauksia voi sitten laittaa paluupostissa takaisin...

Muistelen kuulleeni, että Istanbuliinkin aukeasi H&M heinäkuussa, toivottavasti näin olisi! Onhan meillä jo onneksi useassa paikassa Vero Modan myymälöitä. Yleensä sieltä tulee farkut ainakin ostettua, niiden mallit tuppaavat istumaan hyvin. Tosin vaatteita saa kyllä edullisesti ympäri kaupunkia, mutta omaa silmää miellyttäviä ja kropalle sopivimpia tuntuu juuri näistä edellä mainituista liikkeistä löytyvän parhaiten. Jos tuo H&M Istariin aukeaa, niin näinköhän voi shopata netissä!!?!! Onneksi mies on sitä mieltä, että vaatteisiini/kenkiini/kampaajakäynteihini on ihan ok käyttää rahaa, jos ylimääräistä sattuu vain olemaan, ihana Hän  :)

Taitaa tosin olla niin, ettei tuota ylimääräistä rahaa paljoakaan tule ensi syksyn ja talven aikana olemaan - sähkönhinnan on ilmoitettu nousevan jopa 20 % jo tämän kuun aikana! Onneksi me emme yleensä ilmastointia käytä, kun etelämmässä asuessa sitä tottui huomattavasti korkeampiin hellelukemiin kuin mitä täällä Istanbulissa on, mutta talvella asia onkin sitten toinen... Minä olen varsinainen vilukissa, ja jo viimetalven lämmityskulut hipoivat huimia lukemia, kun välillä oli maakaasulämmitys pois käytöstä sen laitteen ,kombin, korjauksen ja vaihdon vuoksi. (Apua, onko se maakaasua mitä täällä käytetään?? suomeksi en ole ihan varma tuosta oikeasta termistä...mutta siis dogal gas). Eipä auta kun vaan entisestään vähentää sähkön kulutusta.