Ja niin sitä on taas yksi viikonloppu vähemmän aikaa jäljellä kotiinpääsyä ajatellen :) Meni kyllä mukavasti tämä vkl, ystävän polttareita vietellen. Ja millaisessa säässä!! Uskomaton tuuri, että tänä sateisena kesänä saatiin polttaripäiväksi hellettä, hellettä ja hellettä. Kruunasi päivän. Mutta kertoilen hieman mitä puuhailtiin, kuvat laitan myöhemmin kunhan ne saan koneelle siirrettyä.

Morsian noudettiin aamulla moottoripyörällä, ja pienen ajelun jälkeen tipautettiin kauneushoitolalle. Laitettiin kädet ja jalat kuntoon, ja kynsiin kauniit lakkaukset. Tämän jälkeen mentiin karting-radalle, jossa olikin mieletön fiilis :) Jututin erästäkin pientä kuskia (kiitos Niklakselle mukavasta juttutuokiosta ja onnea tuleviin kisoihin!) joka oli aloittanut ajamisen 3-vuotiaana! Eli nyt 7-vuotiaana hän on ajanut jo yli puolet elämästään. Uskomattoman taitavia ovat nuo tulevaisuuden räikköset ja häkkiset. Meidän porukka siellä joukossa sitten toimitti (hitaasti)liikkuvan shikaanin virkaa ;)

Kartingin jälkeen jatkettiin fyysisellä linjalla, menime nimittäin sumo-painimaan. Ja voiko olla mahtavampaa kun tuo :D Saimme päällemme ne valtavat vaahtomuovikostyymit (joissa muuten tulee järkyttävän kuuma!!) ja sitten eikun kehään. Ja rankkaa oli! Olo oli kuin koppakuoriaisella, jos kellahti tatamiin, sieltä kun ei omin avuin ylös päässyt... Lähtisin tuohon hommaan uudelleen milloin vain!

Sitten kiertelimme parin terassin kautta saunatiloille, jossa meillä oli käytössämme ihana sauna, takkahuonetilat ja uima-allas... Saunoimme, polskimme, kaunistuimme ja illan saavuttua siirryimme lähiravintolan kattoterassille nauttimaan ihanat illalliset drinksuineen. Ja tämän jälkeen tietysti yöelämään :)

Eli polttarit sujuivat mitä mainioimmin, ja koska kukaan meistä ei ymmärrä mikä tarkoitus on morsiamen nolaamisella (laitetaan törkeät kuteet ja pakotetaan nolostunut tyttöraukka kaupittelemaan jotain typerää ympäri kaupunkia) annoimme ystävällemme mahdollisuuden nauttia päivästään ja kokeillä noita uutta paria urheilulajia, ja aloittaa rouvas-elämä sitten paria kokemusta rikkaampana. Lopputuloksena hyvä fiilis, onnellinen morsian ja hyvät välit koko porukalla ;)